Αρχική > Uncategorized > ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΠΆΡΕΙ ΌΛΟΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΌ ΓΙΑ ΑΝΏΔΥΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΌ ………

ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΠΆΡΕΙ ΌΛΟΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΌ ΓΙΑ ΑΝΏΔΥΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΌ ………

Στο αυτοκίνητο από Σκόπια της παραπάνω φωτογραφίας είναι ευδιάκριτο το αυτοκόλλητο με αρχικά ΜΚ. Είναι από τον περιφερειακό Θεσσαλονίκης. Δεξιά μάλιστα είναι και η πινακίδα προς Χαλκιδική. Πλησιάζει η τουριστική περίοδος και προς Χαλκιδική κατευθύνονται πολλά αυτοκίνητα από άλλες ξένες χώρες.

Δεν είναι όμως η μοναδική περίπτωση. Σε προηγούμενες αναρτήσεις είχαμε και περιπτώσεις τουριστικών με τα αρχικά ΜΚ παρκαρισμένα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

2) http://ellanodikhs.blogspot.com/2011/03/iso.html

     Από τηλεφωνική έρευνα που έγινε στα αστυνομικά τμήματα συνόρων και τελωνεία (Νίκης-Ευζώνων -Δοϊράνης και Προμαχώνα) , στο μέτρο βέβαια του δυνατού, διαπιστώθηκε η έλλειψη σαφών οδηγιών για το τι πρέπει να γίνεται όταν το αυτοκίνητο που εισέρχεται στην Ελλάδα έχει αυτοκόλλητο με τα αρχικά ΜΚ. Το ίδιο και τοπικά εδώ, όταν διαπιστωθεί ότι κάποιο πέρασε με το ίδιο αυτοκόλλητο. Τα αρχικά ΜΚ είναι η ονομασία ISO που δεν προκύπτει από πουθενά ότι τα αναγνωρίζει η Ελλάδα . Εκτός αν συμβαίνει κάτι που μας διαφεύγει.
     Σε κάθε περίπτωση όμως είναι ύβρις προς τους οπλίτες και αξιωματικούς του 1912-1913, να δεχόμαστε εμείς σήμερα ,πολίτες και αρχές , την “επίδειξη σημαίας ΜΚ” , από μεταλλαγμένους Βούλγαρους, στα χώματα που θυσιάστηκαν .Ιδίως προς τις οικογένειες των ηρωικών αξιωματικών που στις 20 Ιουνίου του 1913 δεν αφαίρεσαν τα διακριτικά τους ,παρά το ότι γινόταν εύκολος στόχος από εχθρικούς ελεύθερους σκοπευτές και παρά την σαφή εντολή από την Διοίκηση.Τι θα έλεγαν υπαξιωματικοί και οπλίτες αν το έκαναν;
Άσχετα με το τι κάνουν οι Σκοπιανοί στην χώρα τους και στις άλλες χώρες εδώ μερικά πράγματα προκαλούν οδύνη και μάλλον θα έπρεπε πολίτες και αρχές να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί.
Δεν έχουν πάρει όλοι αναισθητικό να υποστούν «ανώδυνο Ιστορικό ακρωτηριασμό».
p.s. Οι φωτογραφίες ντροπής θα αφαιρεθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα από τις αναρτήσεις .
Είναι σκόπιμα παραμορφωμένες.
Advertisements
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: